sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Viikon tapahtumia

Tällä viikolla ollaan Lunan kanssa tapailtu uusia koirakavereita ja kyläilty. Maanantaina nähtiin Musto ja Salli, lapinkoirat. Musto aikuisena uroksena ei pahemmin Lunasta ilahtunut että kivaa kun pääsee pennun kanssa peuhaamaan, mutta Sallista löytyi paremmin seuraa. Hieman kyllä ujostutti ja ärsytti kun toinen niin pitkään tykkäsi vain makoilla... Hienosti Luna oli pissaamatta sisälle eikä jättänyt hampaan jälkiä muistoksi kyläilystä :) Tiistaina Viivi-dalmis kävi kylässä. Viivi olikin erinomainen aikuisen malli, jota Luna kovasti koitti komentaa haukkumalla, mutta Viivi näytti arvonsa, jolloin olikin parempi luikkia vikkelästi pakoon. Lauantaina nähtiin Tarmo-sheltti, jonka kanssa löytyi Lunan alku-ujosteluiden jälkeen yhteinen leikin sävel. Kovaa menoa Tarmo Lunaa juoksuttikin. 

Autossa on siis tullut vikistyä ja haukuttua muutaman kilometrin verran tälläkin viikolla. Onneksi Luna kuitenkin rauhoittuu autossa melkoisen nopsaan, mutta treeniä autokäyttäytymisen kanssa on vielä. 

Luminan kanssa oli treeneissä torstaina möllikisat, siis ihan sellaiset harjoituskisat. Oltiin sitten kolmansia, muuten meni hienosti, mutta seuraamisessa oli sitä vanhaa tuttua maan nuuskimista. Ohjaajaa tietenkin jännitti jonnin verran, vaikka siltä ei tuntunut, mutta Lumina sen taisi silti huomata... Näitä vaan lisää!

Tänään meillä oli viikon viimeiset treffailut, kun porukka eri ikäisiä pentuja kokoontui Ruskon A-katsastuksen parkkipaikalle. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti