lauantai 25. helmikuuta 2012

Reissukuvia

Viikko sitten vietimme viikonloppua pohjoisessa, ja Luna pääsi ensimmäistä kertaa tutustumaan Suvenperän Rova -koiraan. Karhukoira Rova ja Luna löysivät oitis yhteisen sävelen ja koirista tuli hyvät kaverukset :) Yllättävän tasavertaisesti Rova osasi Lunan kanssa leikkiä, aivan erilailla kuin Luminan kanssa. Rova ja Lumina eivät oikeastaan leiki, vaan Lumina ennemmin alistuu, mielistelee ja pusuttelee kovasti. Tämä onkin Luminan tyypillistä käytöstä isomman koiran kanssa.

Torstaina meillä oli taas tokotreenit: hyppyä, liikkeestä seisomista ja paikalla makuuta. Huomaa kyllä, että ei olla treenailtu juurikaan, kun on vähän takapakkia tullut, mutta eiköhän me saada tsempattua tässä taas :) Hypyssä pitäisi Luminan jäädä seisomaan kauemmas, ei aivan esteen taa. Pitää kokeilla josko namipurkki auttaisi. Kun nyt vaan sais aikaseksi koottua sen tokoesteen! Paikalla makuuta pitää myös vahvistaa. Nyt on kyllä hyvät ilmat treenata ulkonakin. Sisällä treenaus kun on hankaloitunut pennun tulon jälkeen. Seuraaminen ei oikeen onnistu, kun Luna roikkuu Luminan hännässä kiinni...

Liikkeellä on nyt kuulemma kennelyskää, ja Luminalla alkoi tokotreenien jälkeen perjantaina oireilut parilla yskäisyllä. Tänään Lumina on yskinyt enemmän, ja ihan kuin oisi nenä hieman tukossa. Ollaan nyt tässä varuillaan lähipäivät, eikä tavata muita koiruuksia. Toivotaan, että yskä olisi vain pieni flunssa, eikä tarttuisi Lunaan.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti