torstai 30. joulukuuta 2010

Hyvästit kulkusille..

Meillä kävi eilen kyläilemässä nuori spitz-tyttö, Sani. Tytöt leikkivät hienosti yhdessä, hyvin tasavertaisesti :) Lumina ja Luka ihastuivat molemmat saamaansa melkein oikean näköiseen hiiri-leluun, josta tulikin heti se lempilelu. Kiitokset vielä Ennille, kun raaski luopua omasta lelustaan! :D

Lumina oli tänään ekaa kertaa pidemmän ajan yksin, 5 tuntia. Hienosti neiti oli jaksanut odotella ulospääsyä, ja voi että Lumina oli riemuissaan kun pääsi syliini. Kieli lipoi ja tassut viuhtoivat kasvojani vasten. Lumina pyrki uudelleen ja uudelleen syliini minua vasten hyppien, mitä tyttö ei siis muuten kauheasti oikeen tee – paitsi lihapalan nähdessään ;)

Lukaa Lumina haisteli kummissaan. Noh, kyllä minunkin nenääni kävivät oudot hajut, saati sitten koiran nenään. Luka on nyt kastroitu ja hampaat kiillotettu. Samalla poistettiin kaksi pikkuruista alaetuhammasta, jotka olivat hieman "heikossa hapessa" heiluneet jo jonkin aikaa. 

Lisäksi kuvattiin lonkat, selkä ja niska. Monta otosta pitikin ottaa, sillä Luka kuvautui suorana ollessaan aivan vinona. Lukaa piti siis vääntää aivan vinoon, että kuvassa poika saatiin suoraksi. Erikoista. Noh, vasemmassa lonkassa hieman kulumaa, eli voipi olla nivelrikkoa. 10 pvä:n päästä kontrollikäynti, jolloin tehdään arvio miten kipulääkekuuri on vaikuttanut, annetaanko niveliä hoitavaa ainetta (Cartrophen) pistoksina vai relaxantia lihasjumiin. Syy Lukan kipuiluihin ei siis täysin selvinnyt. Oireiden hoidolla koitetaan nyt selvitä ainakin toistaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti