sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kuulumisia


Luminan kanssa oli tokotreeneissä muutama kerta sitten epäviralliset kisat, jotka videoitiin. Se oli kyllä hyvä, sillä kokeenomaista treeniä juuri kaivattaisiinkin. Koetilannehan on aivan eri kuin normi treeni. Pakostakin silloin jänskättää, ja koira reagoi siihen. Meillä meni kyllä paremmin kuin odotin, mokat mitä sattui oli tietty ohjaajan vika. Tässäpä meidän video. Paikallaolossa Lumina on jonon vimppa, se koiruus, joka nousee kesken kaiken ylös ja mun vihaisen ilmeen pakosta jää istumaan...




Lunan kanssa pentukurssi lähenee loppuaan, vielä on yksi kerta jäljellä. Luna alkaa jo hoksaamaan tokon perusjutuista sivulle tulon ja seuraamisen (hieno kontakti!) sekä paikalla olon. Agilityn esteistä kivoimpia taitaa olla putki ja pussi, koska se vaan on niin kivaa juosta ja lujaa! :) Ja sitten se kun putken päässä oottaa nakkirasia ;)

Tänään pentutreffit oli tuttuun tapaan Ruskossa. Koiria olikin huimat kolme, mutta se ei menoa hidastanut! Luna laajensi temmellyskenttää huomattavasti aiempia kertoja laajemmalle, ja tietysti houkutteli kaverit mukaan. Mango teki parhaansa pitääkseen poppoon kasassa ja varoitella että ei eksytä liian kauas ;)

Kamera oli taas kerran mukana ja jokunen julkaisukelpoinen otos tuli napattua. Harmittaa että ei ole parempaa linssiä, jolla pääsisi zoomailemaan kauemmaskin. Sellainen pitää jossain vaiheessa kyllä hommata. Mutta siihen asti me ehkä just ja just pärjätään nykyisillä :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti