torstai 26. huhtikuuta 2012

Sunnuntain kuvia, puistoilua ja treenipäivitystä

Sunnuntaina oltiin taas pentutreffeillä, ja tässä hieman kuvasatoa edellisen postauksen lisäksi.





Treffit sujuivat riehakkaasti ja tuttuun tapaan koirat pysyivät hyvin piha-alueella. Luna tosin on alkanut kuljeskelemaan jo kauemmas, ja niinhän siinä kävi, että kun oltiin lähdössä pois, niin Luna päätti suunnata kulkunsa luultavasti jonkin hajun perässä autotietä kohti. Sinne häippäsi kinoksen taa koiruus, noh ei auttanut kun saada Mango ja Koko kiinni ja minä sitten perään. Siellähän tiellä Luna pällisteli, ja minut huomattuaan lähti onneksi juoksuvauhtia tulemaan luokse. Huh huh, ei tällaisia kiitos! Tästä viisaampina osaamme valita juoksupaikat eri tavalla. Aika kaukana pitää liikenteen olla, että voi tuota yhtä nuuskuttelijaa päästää vapaaksi. Mutta tämähän on ollut tiedossa, että ei mikään yllätys.
Yksi turvallinen paikka on koirapuisto, ja Kynsilehdon puistossa ollaan oltu jo muutama kerta tapaamassa leikkikavereita. Sen verran hiljaisempi ko. puisto taitaa olla, että parempi sopia treffit sinne, että ei tarvitse yksin (tai kaksin) siellä tallustella. 

Tänään puistossa olikin oikea kansanvaellus sen ajan mitä siellä olimme illalla. Etukäteen oltiin parin koirakaverin kanssa sovittu treffailusta, ja hyvin sujui. Lunasta ei vaan taida ihan herkemmille olla kaveriksi, kun Luna jossain vaiheessa tuppaa intoutumaan kunnon niskaotteeseen ja ärinään. Aivan niin kuin Luminan kanssa. Lumina raukka :/ Lunalle sopii paremmin kaverit, jotka sanovat tarvittaessa vastaan. Onneksi Luna on kuitenkin saanut mallia aikuisilta, jotka eivät mitä tahansa pentuärisijöitä siedä. Muutoinhan meidän sulopennusta tulisi aikamoinen tyrannisoija.

Koulutusten osalta on juuri meneillään pieni treenitauko. Viikolla 19 alkaa pentukurssi OKK:lla. Sinne suuntaamme Lunan kanssa. Samaisella viikolla korkataan kesäkauden treenien aloitus myös Luminan kanssa. Voi, Luminan kanssa treenattavaa riittääkin, jos mielimme kesäkuussa tokokokeisiin ALO-luokkaan. Huonolta näyttää tällä hetkelllä, sillä viimeisellä tunnilla meillä oli kokeenomainen harjoitus, jossa ALO-luokan mukainen. Ja se meni ihan päin sanonko mitä. Vika tietysti minussa, kuinkas muutenkaan... Lumina siis seurasi nokka maassa. Tähän pitäisi nyt löytää syy ja korjata se. Siinäpä työsarkaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti