maanantai 17. tammikuuta 2011

9 tuntia yksin

Lumina rakastaa Lukan ruokaa. Jahti&Vahti extra energia olisi ihan huippua, mutta tällä hetkellä ei saada syödä pahemmin muuta kuin Royal Caninin Gastro Intestinalia. Tytön vatsa voi jo paljon paremmin, ja joidenkin päivien päästä voisikin kokeilla miten käy kun palataan taas Acanaan.

Tänään oli ensimmäinen pitkä päivä koirilla kahdestaan. 9 tuntia on hirmu pitkä aika, varsinkaan kun Lumina ei siihen ole tottunut. Radio Suomi päälle ja kongit kehiin. Ei kuulunut vikinää, ei ulvontaa – ainakaan vielä kun kielet olivat kongeissa. ..työpäivän aikana ehkä.. Molemmat olivat puoli 6 illalla aivan täpinöissään eteisessä vastassa. Ovea avatessani painiskelin kahden vaihtoehdon välillä, huomioidakko vai eikö huomioida. Viedäkkö heti pissalle ja huomioida vai ollakko eleetön ja odottaa että rauhoittuvat, vaikka pissaisivat sisälle? ..päädyin sitten ensimmäiseen vaihtoehtoon, ei kai toisten raukkojen voi olettaa vielä odottavan lisää ulospääsyä?? Ehkä mulla on nyt sitten eroahdistuskoiria kaksi :O Luka nimittäin ulvoo yksinään ollessaan, joitakin minuutteja kerrallaan – pitkin päivää. Saa nähdä auttaako Luminan seura, vai saavatko naapurimme ihastella dueton suloääniä...

Olin niin varautunut siivoamaan tsiljoona pissalänttiä ja kakkakasaa, joiden olemassa olo olisi kaksikolta tyystin unhoittunut. Leikkisien tassuparien taiteellisten aikaansaannoksien siivoaminen olisi hyvinkin "mukavaa" puuhaa työpäivän jälkeen. Yllätyin kuin löysin ainoastaan pissalätäkön, tai oikeastaan se oli lammikko. Voin vain kuvitella miten tyttö on pantannut, pantannut ja pantannut. Ulos päästyään Lumina teki monet pissat, ja vielä ennen sisälle tuloa ulko-oven luona tyttö ihan kuin varuilta juoksi uudestaan pitkälle pissalle, jos taas ei kohta pääsekään ulos, niin "nyt se rakko tyhjäksi!!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti