tiistai 11. tammikuuta 2011

Taas eläinlääkärissä

Kuvia minun on pitänyt lisätä tänne jo usea päivä sitten.. Vieläkään ei onnistu, joten tyydyn päivitykseen ihan vain kirjoittamalla.

Tänään käytiin taas Oulun EläinklinikallaLumina-palleroinen pääsi ekana pöydälle, reipas oli ja murahtaa tirauttikin, kun eläinlääkäri oli liian innokas tutkimaan silmiä. Tytön silmät ovat vuotaneet jo pidempään ja muutama päivä sitten runsaammin. Minun vedellä läträilyt vain hieman helpottivat kostuvia silmänaluskarvoja, joten saatiin antibiootti / kortisoni -tippoja. Siinä tarvitaankin kaksi hoitajaa, että tippa löytää kohteen ;D Ekat rokotukset saatiin ja 3 kg säkki RC:n erikoisruokaa. Luminalla on ollut löysähkö pehmeä kakka jo pidempään. Katsotaan siis johtuuko se kenties epäsopivasta ruokavaliosta. Eliminaatiodietti toivottavasti selventää asiaa.


Luka pääsi eroon tikeistä ja sai kennelyskää vastaan rokotteen sekä niveliä hoitavaa Cartropheniä, jonka uskaliaampi osapuoli, avopuolisoni Lukan nahan alle tujautti. Pistoksia annetaan kuurina 4 kertaa viikon välein. Katsotaan miten vaikuttaa, pysyvätkö oireilut miten pitkään poissa.

Iltaulkoilu oli mukava pikkuneidille kun sai nuuskaista kahta kilttiä bretonia ja jackrusselia. Toinen russelipoika olikin samanikäinen. Pienten ujostelujen jälkeen oli kiva päästää menemään samankokoisen ikätoverin kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti